Με μηνυμα κατα του μισους οι μαθητες του Μαστανλη στο «Ραδιο Παρατηρητης 94 fm»

Απαρατήρητα

Στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου οι μαθητές των ΣΤ1 και ΣΤ2 τμημάτων του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μάστανλη Κομοτηνής συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.κ.Μαρία Δήμου και Νιχάτ Τασκίν.
 
Οι μαθητές του σχολείου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου μας και ηχογράφησαν το δικό τους μήνυμα, κατά του μίσους, με το οποίο θα συμμετάσχουν στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί» που διοργανώνει το “European School Radio”.
 

Ο φετινός διαγωνισμός αποτελεί μία μεγάλη πρόσκληση για όλες τις σχολικές ραδιοφωνικές ομάδες, οι οποίες καλούνται να δημιουργήσουν την αφορμή για έναν ειλικρινή διάλογο μεταξύ των νέων και να αρθρώσουν λόγο μέσω του μαθητικού ραδιοφώνου, με μηνύματα που «απαντούν» στο σύνθημα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους».
 
Μετά την ηχογράφηση το σύνολο των μαθητών, ξεναγήθηκαν και στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «ΠτΘ» καθώς και σε αυτές της σύγχρονης εκτυπωτικής μονάδας «Επικοινωνία Α.Ε.», γνωρίζοντας από κοντά τον κόσμο της δημοσιογραφίας αλλά και τον θαυμαστό κόσμο του εντύπου.
 
Δεδομένου ότι  πήραμε μία αποκλειστική «γεύση» της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό είμαστε σίγουροι για την επιτυχία τους. Σε κάθε περίπτωση τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, ανανεώνοντας και δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» το ραντεβού μας στις εγκαταστάσεις μας. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.