Με μεταλλια επιστεφουν απο τη Γερμανια Δ. Καρυπιδης, Ν. Κοντου και Α. Ταξιλδαρης

Εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσαν όλοι οι αθλητές του Ηρόδικου που συμμετείχαν στο διεθνές meeting κολύμβησης

Αρκετές διακρίσεις και πολλά ρεκόρ συνοδεύουν τους αθλητές του Ηρόδικου στην επιστροφή τους από το διεθνές meeting κολύμβησης IDM (International Deutsche Meisterschaften Para Swimming) που διεξήχθη στο Βερολίνο στις 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσαν η Ευθυμία Γκουλή στα 50μ. πρόσθιο της κατηγορίας SB8 καθώς και η Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου η οποία σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων στα 400μ. ελεύθερο της κατηγορίας S9.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και ο Αλέξανδρος Λεργιός σημειώνοντας την τελευταία μέρα της διοργάνωσης πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα της κατηγορίας S5.

Δυο χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Δημήτρης Καρυπίδης στην κατηγορία S1 στα 50μ. και 100μ. ύπτιο, πιάνοντας και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στα ίδια αγωνίσματα και στη 2η θέση ακολούθησε ο Νίκος Κοντού όπου στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνής κολυμβητικούς αγώνες εκτός από τα δυο ασημένια μετάλλια που κέρδισε, κατάφερε και αυτός να πιάσει τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τέλος ακόμα ένας αθλητής του Ηρόδικου ανέβηκε στο βάθρο. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη που κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. και 100μ. ύπτιο της κατηγορίας S1.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Με την ευχή ανάλογη επιτυχία να έχουν και στις μελλοντικές τους υποχρεώσεις!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.