Με μελωδιες προτιθεται να εμπλουτισει την Black Friday o Εμπορικος Συλλογος Κομοτηνης

Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν τα νέα μέτρα

Με αφορμή την Black Friday που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοέμβριου 2021 ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, προκειμένου να ενισχύσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον, σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, προτίθεται να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με μελωδίες να ακούγονται σε όλους τους εμπορικούς δρόμους, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν στην αγορά τα νέα μέτρα και ενισχύσει το γιορτινό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η συγκεκριμένη μέρα τα τελευταία χρόνια.

Όπως σημειώνει σχετικά, σε ανακοίνωσή του «η Black Friday είναι μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική».

Παράλληλα ενημερώνει τα καταστήματα που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια πως στα προϊόντα που προσφέρονται, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή. Εφόσον αναγράφεται ποσοστό μείωσης, αυτό θα πρέπει να αναρτάται σε εμφανή σημεία εντός του καταστήματος( όχι στη βιτρίνα) και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα. Δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

Επίσης για την εύρυθμη λειτουργιά της αγοράς και προς αποφυγή συνωστισμού ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνει προαιρετικά τα καταστήματα να είναι ανοιχτά 10:00 -21:00 .

«Ενισχύουμε τους επαγγελματίες, ενισχύουμε την πόλη που αγαπάμε» σπεύδει να συμπληρώσει κλείνοντας απευθυνόμενος προς το καταναλωτικό κοινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.