Με φετα Δουκιδη… Καθε Μερα Chef

Απαρατήρητα

Μια Τάρτα με λαχανικά μπριάμ και κρέμα φέτας Δουκίδη ετοίμασε στην εκπομπή του Κάθε Μέρα Chef ο Κομοτηναίος στην καταγωγή Βαγγέλης Δρίσκας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα άρωμα Θράκης σε αυτή.

Μάλιστα ο σεφ τόνισε πως πρόκειται για μια εξαιρετική φέτα από μια οικογένεια που παράγει από το 1956 εξαιρετικά προϊόντα, και γίνεται με αιγοπρόβειο γάλα από 350 οικογένειες κτηνοτρόφων,

Το μυστικό της ποιότητάς της, τόνισε, είναι η ποιότητα του γάλακτος, η συνταγή με την οποία παράγεται και η αργή ωρίμασή της, βοηθώντας να «χτίσουν» τις γεύσεις στην τάρτα που έκανε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.