Με εικασιες και οχι αποδειξεις;

Απαρατήρητα

Ημεδαπός είναι ο φαιρόμενος ως δράστης της δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης που ξέσπασε στην περιοχή της Αισύμης Αλεξανδρούπολης στις 13 Σεπτεμβρίου. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα που συνέταξαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι και σχημάτισαν δικογραφία για το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια την οποία και υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι η φωτιά έκαιγε για πάνω από 24 ώρες, με 84 πυροσβέστες και 19 οχήματα και επτά αεροσκάφη να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Όταν βέβαια το συμβάν εκδηλωνόταν πολλοί ήταν οι «επαΐοντες» που έσπευσαν να «δείξουν» ως αυτουργούς τους μη νόμιμους μετανάστες. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τόπος μας έχει καταστεί διάδρομος παράνομης εισόδου στη χώρα μας, δημιουργώντας με τον ένα ή άλλο τρόπο διάφορα προβλήματα. Είναι άλλο πράγμα όμως οι εικασίες και άλλο πράγμα οι αποδείξεις. Η ευκολία με την οποία βγάζουμε συμπεράσματα βασιζόμενοι αποκλειστικά στις πρώτες κάτι δείχνει για τον τρόπο σκέψης μας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.