Με διαγωνισμο ζωγραφικης «εγκαινιαζει» τον λογαριασμο του στο Instagram  το Μεγαρο Μουσικης της Κομοτηνης

Απευθύνεται σε μαθητές που επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας «Από τον Θρίαμβο και την Καταστροφή στην Αναγέννηση»

Επίσημο λογαριασμό στο Instagram απέκτησε το Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής και όπως έγινε γνωστό τον εγκαινιάζει με έναν διαγωνισμό ζωγραφικής για τους Ροδοπίτες μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας «Από τον Θρίαμβο και την Καταστροφή στην Αναγέννηση» που φιλοξενήθηκε στον χώρο του και εμπνεύστηκαν από αυτήν.

Ένας διαγωνισμός ζωγραφικής με τίτλο «Ζωγραφίζω στο Μέγαρο: 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ιστορική μνήμη & εμβίωση του παρόντος» στον οποίο συμμετείχαν πολλοί μαθητές, των οποίων τα έργα θα φιλοξενηθούν και θα αξιολογηθούν μέσω του νέου αυτού λογαριασμού του Μεγάρου Μουσικής.

Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα like θα φέρουν τη νικητήρια σφραγίδα, ενώ ο διαγωνισμός θα παραμείνει αναρτημένος μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου.

Κάθε σχολείο θα τιμηθεί με ένα έπαθλο που θα δοθεί προσωπικά στο νικητή του κάθε σχολείου. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει όσες φωτογραφίες επιθυμεί ενώ η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους ανεξαιρέτως τους λογαριασμούς instagram. «Διά μέσου του διαγωνισμού επιτυγχάνονται πολύτιμες στοχεύσεις όπως το να αντλεί ο κάθε νέος ή το κάθε παιδί έμπνευση από τα προϊόντα πολιτισμού, από την τέχνη, από την ιστορία και από την ίδια τη ζωή. Μία ακόμη συνθήκη που πραγματοποιούμε μέσω της διοχέτευσης των ζωγραφιών στα social media, είναι η κοινωνική συνοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Η σύσφιξη των κοινωνικών ιστών αποτελεί μέγιστο μέλημα στην δράση του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής. Άλλωστε, ο Πολιτισμός είναι μία έννοια ταυτόσημη της κοινωνικοποίησης του ατόμου. Ευχόμαστε σε κάθε μαθήτρια και μαθητή καλή σταδιοδρομία και ένα μέλλον χαραγμένο από δημιουργικότητα, έμπνευση, φιλομάθεια και αυτενέργεια!» αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.