Με χειρα «βοηθειας» απο τη Ροδοπη το Leader της Ξανθης

Η τελική απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη παρουσία του Χρ. Μέτιου

H οριστική απόφαση να «τρέξει» το πρόγραμμα LEADER της Ξάνθης από την Αναπτυξιακή Ροδόπης λήφθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και προέδρου της Αναπτυξιακής Ροδόπης κ. Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη καθώς και των Δημάρχων της Π.Ε. Ξάνθης οι οποίοι είναι και οι κυρίως ενδιαφερόμενοι ώστε να μην χαθούν 15 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα αυτό στην περιοχή τους.
 
Να υπενθυμίσουμε πως η λύση αυτή είχε προκριθεί και μετά τη σύσκεψη που είχε γίνει στην Αθήνα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
 
Ο κ. Κουρουμπλής είχε λάβει γνώση του προβλήματος κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, και για αυτό είχε συγκαλέσει τη συγκεκριμένη σύσκεψη ώστε να βρεθεί ένας δρόμος και να μην χάσουν τα χρήματα οι Δήμοι της Ξάνθης, ένας δρόμος που από την αρχή φάνηκε ότι θα περάσει από την Αναπτυξιακή της Ροδόπης.
 
Τούτων δοθέντων, οι τελικές αποφάσεις φαίνεται να λήφθηκαν την Πέμπτη, και πλέον όλοι περιμένουν την προκήρυξη του LEADER ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.