Με «ανθισμενη λυπη» η Κομοτηνη αποχαιρετισε τον Τασο (Αναστασιο) Ραψομανικη

Με την παρουσία όλων των φίλων και των γνωστών που ζήσανε από κοντά τους κοινωνικούς αγώνες της οικογένειας Τάσου Ραψομανίκη, αλλά και με την παρουσία των μηχανικών που εργάστηκαν μαζί του στην ΤΥΔΚ Ροδόπης και των συναδέλφων εκπαιδευτικών της συζύγου του Χρύσας Μανωλιά, σε κλίμα γεμάτο συγκίνηση και λύπη, για την απώλεια ενός «συμπολίτη» που είχε μόνον καλά λόγια αλλά και «έγνοια» για τον καθένα εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον «κεκοιμημένο» πλέον Τάσο Ραψομανίκη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, που μόνο λόγια σοφής παραμυθίας είχε για τη σύζυγό του Χρύσα, τον γιο του Γιώργο, τον αδελφό του τεθνεώτα και τις οικογένειές τους, υπενθυμίζοντας ότι μια στιγμή, μια «ροπή», όπως είπε, μπορεί να μετατάξει τον άνθρωπο ως θνητή ύπαρξη στις «αιώνιες μονές» του παραδείσου.
 
Στη νεκρώσιμη ακολουθία παραστάθηκαν ακόμη μεταξύ άλλων οι ιερείς παπα-Σταύρος Σπορίκης και παπα- Ιωάννης Δίγκας και στους συμπολίτες που τον αποχαιρέτισαν ήταν μεταξύ άλλων ο π. δήμαρχος Αναστάσιος Βαβατσικλής, ο π. γραμματέας τους ΠαΣοΚ Νίκος Κλάδος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου, ο Σάββας Μενεσελίδης, ο πολιτικός μηχανικός Νίκος Τσαλικίδης, ο Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, ο Γιάννης Καλδιριμτζής, ο Κίμων Αναστασίου, ο Χρήστος Πουλαράκης, η Σμαρώ Νικολαΐδου, η Αγγελίνα Λαζαρίδου, η Στέλλα Βασιλειάδου, η Καίτη Σταμπόλη, η Μαρία Μερέτη, η Καλλιόπη Χάϊδου, η Έλπη Μπλεκάτση, η Κούλα Παπαδριέλλη, και πάρα-πάρα πολλοί άλλοι συμπολίτες και συμπολίτισσες τα ονόματα των οποίων δεν είναι εύκολο να παρατεθούν, για να ευχηθούν συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία τον αγαπητό «συμπολίτη».

Καλό του παράδεισο!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.