Με αλλο τροπο υποστελλονται οι σημαιες του τρομου

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοιμάζεται να καταθέσει ο πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
 
Οπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Βαρουφάκης ευθύνεται για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός.
 
«Η “Τελεία” θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για τη δύσκολη θέση που μας έφερε», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.
 
Η μήνυση θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και θα ζητηθεί η υποστήριξη τόσο του κόσμου όσο και φορέων με υπογραφή.
 
Ωραία και εξόχως ανέξοδα τα ρητορικά πυροτεχνήματα κ. Γκλέτσο δε νομίζετε; Μιας και θα μπείτε στον κόπο να υποβάλλεται μήνυση, γιατί δεν αυξάνεται το πλήθος των περί ου η μήνυση ώστε να περιλαμβάνει και τους υπολοίπους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την οικονομία της χώρας; Εκτός κι αν πιστεύετε ότι μόνο ο Βαρουφάκης είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση.
 
Επίσης, μιας και μπαίνετε στον κόπο της υποβολής μήνυσης, γιατί δεν υποβάλλεται και καμία προς τους υπευθύνους που οδήγησαν τον κόσμο να στοιχίζεται πίσω από ουρές συσσιτίων, ανεργίας κλπ; Και επειδή ορισμένοι συγχέουν το επίθετό σας με αυτό του Μανόλη Γλέζου μην μπερδεύεστε κι εσείς.
 
Άλλο Γκλέτσος και άλλο Γλέζος ή αν προτιμάτε διαφορετικά, με άλλο τρόπο υποστέλλονται οι σημαίες του τρόμου.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.