Μας τελειωνουν οι μεταφορες για τη SHELMAN

Απαρατήρητα

Γιοφύρι της Άρτας, Περιμένοντας τον Γκοντό, το μαρτύριο του Σισσύφου, αυτές αλλά και πολλές άλλες μεταφορικές εκφράσεις έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για να περιγράψουν την κατάσταση της πολύπαθης εταιρείας, η οποία έχει υποκαταστήσει την ΕΝΚΛΩ στη Ροδόπη όσο αφορά την αναζωπύρωση των προσδοκιών, που σχεδόν αμέσως σβήνουν από την σκληρή βροχή της απογοήτευσης.

Τελευταίο «χτύπημα» η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Τσαλικίδη στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όπου μεταξύ των άλλων συζήτησαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την επαναλειτουργία της επιχείρησης, για την οποία, και πείτε μας αν το έχετε ξανακούσει αυτό, «Σύντομα αναμένεται η επανεκκίνηση».

Τώρα όπως έχουμε πει και άλλη φορά, δεν θέλουμε να γινόμαστε αρνητικοί, αλλά αυτή την επανεκκίνηση σύντομα, την ακούμε από το 2015, και όπως και να το κάνει κανείς, ακόμα δεν την έχουμε δει.

Ας αναγνωρίσουμε πως τα προβλήματα είναι, όπως μας έχουν πει κατά καιρούς, κυρίως γραφειοκρατικά. Ότι και να είναι όμως, μετά από τόσα χρόνια και τόσες επανειλημμένες προσπάθειες, κάτι θα έπρεπε να έχει γίνει και να έχει λυθεί το θέμα.

Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά. Σαν την Πηνελόπη. Ας ελπίσουμε όχι όπως αυτή, για 20 χρόνια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.