Μας ανοιγει την ορεξη για το 6ο Ετος Ποντιακης Γαστρονομιας ο Πολιτιστικος Συλλογος Ποντιων Θρυλοριου «Η Κερασουντα και το Γαρς»

Έχει αρχίσει να αναρτά μία μία τις συνταγές που θα ετοιμάσουν οι συμμετέχοντες

Φέτος, όπως έχουμε αναφέρει, επιστρέφει το Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας στο Θρυλόριο, που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος το Σάββατο 15 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» με συμμετοχές από Ποντιακούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Στο μεταξύ όμως, για να μας ανοίξει την όρεξη, ο Σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει αρχίσει να αναρτά μία μία τις συνταγές που θα ετοιμάσουν οι διάφοροι σύλλογοι, ώστε να μας κρατήσει με την όρεξη μέχρι το επόμενο Σάββατο, όπου όποιοι επιθυμούν θα μπορούν να τις δοκιμάσουν και ζωντανά.

Η αρχή έγινε την Τρίτη, με την Συνταγή από τον Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής και περιφερείας «Ο Εύξεινος Πόντος», που θα μαγειρέψουν για συνταγή με προέλευση από το Καρς, το «Κουρκούτ» μια απλή συνταγή με γάλα, αλεύρι, αυγά και μυτζήθρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.