Μαλλον χρειαζοταν μεγαλυτερη αιθουσα…

Απαρατήρητα

Δεν χωρούσε, κυριολεκτικά, η αίθουσα του Πολυλειτουργικού τους ακροατές στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κομοτηνής, με αποτέλεσμα πολλοί να παρακολουθούν… κυριολεκτικά από την πόρτα, ενώ αργότερα επιστρατεύτηκαν και καρέκλες για να καθίσουν στο διάδρομο.
 
Αυτό έδειξε πως τελικά η επιλογή του χώρου δεν ήταν και η πιο κατάλληλη, κάτι αναμενόμενο μιας και μόνο ο αριθμός των ομιλητών εξασφάλιζε πως η προσέλευση θα ήταν σημαντική, πέρα φυσικά από την ελκυστικότητα των εισηγήσεών τους.
 
Από ό,τι φαίνεται ο φόβος ότι μια μεγαλύτερη αίθουσα, όπως για παράδειγμα αυτή του ιδρύματος Παπανικολάου, θα φαινόταν άδεια, οδήγησε στην επιλογή της μικρότερης αίθουσας του Πολυλειτουργικού, όμως όπως είπε και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρακόπουλος, μάλλον χρειαζόταν μεγαλύτερη.
 
Και είναι κρίμα, γιατί και οι ομιλητές ήταν αξιόλογοι, και το θέμα είναι σημαντικό και φλέγον, μιας και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην Ελλάδα, παρόλο που έχει κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια, ακόμα υστερεί σημαντικά.
 
Για αυτό και θα ήταν καλύτερο να φαίνεται η αίθουσα άδεια, παρά να μένει ο κόσμος έξω από αυτή, για αυτό και ο Δήμος Κομοτηνής, όταν διοργανώνει τέτοιες ημερίδες, θα πρέπει να φροντίζει να τις χωροθετεί κατάλληλα.
 
Άλλωστε επειδή οι δημοτικοί σύμβουλοι «θαλασσοπνίγονται» κάθε μήνα εκεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να υποβάλλουμε και τους υπόλοιπους δημότες Κομοτηνής σε αυτή την ταλαιπωρία, πόσο μάλλον όσους είναι εκτός Δήμου. Κ.Μ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.