Μ’ ενα παραρτημα μικρο, να σε καλωσορισω!

Χαρές, χαρές έχουν στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία Γραφείου Πρωθυπουργού στην πόλη.
 
Αυτό ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει των εγκαινίων και της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.
 
Σε αυτό θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, ενώ εκεί θα πραγματοποιεί και συναντήσεις με ηγέτες των χωρών των Βαλκανίων, όταν εκείνοι επισκέπτονται την Ελλάδα.
 
Πολλοί είναι οι κακοήθεις που θα πουν ότι το γραφείο δημιουργείται τόσο για να χρυσώσει το χάπι στους Θεσσαλονικείς, ώστε να γκρινιάζουν λιγότερο για την υποβάθμιση της πόλης (Συμπρωτεύουσα γαρ!) ή ότι το γραφείο θα είναι ευκαιρία να προσληφθούν και άλλοι μετακλητοί.
 
Όμως αυτοί δεν βλέπουν το σύνολο της εικόνας, που είναι ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αλλάζει από καιρό σε καιρό παραστάσεις, και ποιο μέρος καλύτερο από τη Θεσσαλονίκη, όπου όπως και να το κάνεις έχεις ένα άλλο αέρα.
 
Για αυτό όμως να προτείνουμε και εμείς, ταπεινά πάντα, να δημιουργήσει ένα παράρτημα και στην Κομοτηνή, για Εθνικούς λόγους φυσικά. Άλλωστε ποια πόλη βρίσκεται πιο κοντά στο σταυροδρόμι των χωρών της Βαλκανικής από τη δική μας; Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό, ώστε να δημιουργηθεί ένα παράρτημα και στη δική μας πόλη, άλλα και σε κάθε έδρα Περιφέρειας της χώρας, ώστε κανένας να μην μείνει παραπονεμένος, και ο Πρωθυπουργός θα γυρνά από παράρτημα σε παράρτημα, ανάλογα με την εποχή, ώστε να έρχεται πιο κοντά στο λαό… Κ.Μ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.