«Λευκος καπνος» και στις δημοπρασιες της ΕΤΑΔ για την παραλιακη ζωνη του Δημου Κομοτηνης

Οι διαγωνιστικές διαδικασίες από πλευράς των Δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών στέφθηκαν χθες από επιτυχία, με τις «ορφανές» μέχρι πρότινος εκτάσεις από χθες να βρίσκονται «υπό κηδεμονία».
 
Σε ό,τι αφορά τις τέσσερις εκτάσεις στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Κομοτηνής ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ,  οι διαγωνιστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής τηρείται σιγή ιχθύος ως προς το αποτέλεσμα αυτών.
 
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τρεις εκ των τεσσάρων θέσεων βρήκαν επίσης «κηδεμόνα» για τα επόμενα 4 + 2 χρόνια, δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί, μιας και στον δήμο Κομοτηνής, η οποία προσπάθεια επικοινωνίας τους με την ΕΤΑΔ έχει πέσει στο κενό.
 
Φαίνεται ωστόσο πως ένα από τα «κεντρικά» σημεία της παραλιακής ζώνης του Φαναρίου, το λεγόμενο παλιό Hacienda, βρήκε όχι έναν, όχι δύο αλλά τρεις ιδιοκτήτες οι οποίοι στην λογική του «η ισχύς εν τη ενώσει» πλειοδότησαν και αναδείχθηκαν νικητές της διαγωνιστικής διαδικασίας, «χτυπώντας» το μπαρ αλλά και το παρακείμενο αναψυκτήριο.
 
Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς της ΕΤΑΔ λοιπόν, αν και κρίνοντας από την αδυναμία τόσο του Δήμου όσο και κάθε ενδιαφερόμενης πλευράς να επικοινωνήσει με την ΕΤΑΔ, πιο λογικό είναι να καταλάβουμε ποιες δημοπρασίες είχαν «αίσιο τέλος» από το άνοιγμα των μαγαζιών. Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.