Κυρια Διευθυντρια,

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε να πληροφορηθούμε το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, όταν ο τελευταίος τον επισκέφθηκε στο υπουργείο του.
 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται ο κ. Γεωργιάδης είναι ένα από τα κρισιμότερα για τις προοπτικές της περιοχές και άρα οι δύο άνδρες θα είχαν να πουν πολλά. Όμως και η χρονική στιγμή της επίσκεψης δεν θα μπορούσε να είναι η καταλληλότερη, αφού μόλις την προηγούμενη ημέρα βγήκε η είδηση περί «επανέναρξης των συνομιλιών» ενός άλλου υπουργείου, του υπουργείου περιβάλλοντος, με την El Dorado Gold. Ελπίζουμε ο Περιφερειάρχης να υπενθύμισε στον υπουργό επί της αναπτύξεως την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στις «επενδύσεις» χρυσού. Άλλωστε, όπως τα πολιτικά αφηγήματα συνηθίζουν να μας λένε, η περιοχή έχει τόσες δυνατότητες ανάπτυξης.
 
Και να μην ξεχνάμε ότι ο υπουργός είναι και φίλος της Θράκης. Αρκεί να θυμηθούμε πως τον Οκτώβρη του 2015, επισκεπτόμενος τη Ροδόπη είχε δηλώσει πως «έχω την απόλυτη διάθεση να με θεωρείτε δικό σας βουλευτή και να ασχοληθώ με τα τοπικά σας προβλήματα σαν να είναι η εκλογική μου περιφέρεια, ιδιαίτερα μετά από την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στο κοινοβούλιο». Και πράγματι το έπραξε τότε. Κατέθεσε μια ολόκληρη ερώτηση με θέμα την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Απέδειξε δηλαδή έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την περιοχή. Δεν είναι να πεις ότι το έκανε χάριν εντυπωσιασμού ή επειδή κυνηγούσε τις ψήφους των Νεοδημοκρατών ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τότε. Άλλωστε μας επισκέφθηκε έπειτα κι άλλες φορές με την ίδια αγάπη και την ίδια θέρμη.
 
Ειλικρινά αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε το περιεχόμενο τούτης της συνάντησης.
 

Μετά τιμής,
Ο Δαίμων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.