Κυρια Διευθυντρια,

Μετά τα γεμιστά της η Θεανώ Φωτίου φαίνεται πως επανήλθε στο προσκήνιο για τις προκλητικές δηλώσεις της εναντίων των δημοσίων υπαλλήλων του υπουργείου στο οποίο διατελεί αναπληρώτρια υπουργός.
 
«Όντως δεν κάνουν τίποτα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία και θα την συζητήσουμε, γιατί αυτή είναι και η εμπειρία μας πια για το πώς δουλεύουν τα υπουργεία» φέρεται να υποστήριξε η κ. Φωτίου σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη.
 
Συνέχισε, δε, αναφέροντας ότι υπάρχουν υπάλληλοι που υπονομεύουν το έργο των υπουργών: «Αν εγώ δεν είχα νομικό σύμβουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω είναι για να με πάνε στη φυλακή».
 
«Το 25% του υπουργείο μου, γιατί πια τους ξέρω έναν έναν, είναι νέα παιδιά και αυτά συνεργάζονται μαζί μας. Ανταρσία, δεξιοί, ό,τι να’ ναι, εμείς δεν ζητήσαμε κοινωνικά φρονήματα, αλλά είναι άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και μας βοηθάνε. Το υπόλοιπο 25% είναι όλα τα διευθυντικά στελέχη. Αυτά μας υπονομεύουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ» υποστήριξε.

Κρατώντας μια επιφύλαξη για το αν όντως έτσι έχει το περιεχόμενο των δηλώσεων τη κ. Φωτίου, διότι δεν ήμασταν αυτήκοοι μάρτυρες νομίζω πως πέρα από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις για το περιεχόμενο των δηλώσεων θα έπρεπε να υπάρξουν αντιδράσεις και για τα μαθηματικά της κ. Φωτίου. Πασχίζω να βρω πως 25% +25% κάνει ολόκληρο υπουργείο και δεν μπορώ να το βρω. Μάλλον θα φταίει ότι δεν είμαι εξασκημένος στα μαθηματικά της κρίσης… και των συνακόλουθων περικοπών.
 
Μετά τιμής,
Ο Δαίμων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.