Κυκλοφορησε το παραμυθι «Η Παραξενη παρεα του Ορφεα» του Βασιλη Καργα

Το πρώτο συγγραφικό δημιούργημα του «Αλεξανδρουπολίτη» δημοσιογράφου

Κυκλοφόρησε το παιδικό παραμύθι του «Αλεξανδρουπολίτη» δημοσιογράφου και πλέον συγγραφέα Βασίλη Κάργα με τίτλο «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» από τις εκδόσεις «Λιβάνη».
 
Ένα παραμύθι εμπνευσμένο από τον Θρακιώτικο μύθο του Ορφέα, ο οποίος με τη λύρα και τη μουσική του αλλάζει ζωές. Στη συγκεκριμένη ιστορία τις ζωές  μίας απρόβλεπτης και παράξενης παρέας ζώων που ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τον συναντήσουν στη Θράκη.
 
Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».
 
Ο Βασίλης Κάργας είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Θρακικό κοινό, μέσα από την χρόνια δημοσιγοραφική του ενασχόληση. Γεννημένος στο Αργυρό Ευβοίας, μόνιμος όμως κάτοικος Αλεξανδρούπολης από το 1980.
 
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
 
Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά της Θράκης, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Διευθύνει το λογοτεχνικό περιοδικό Εξώπολις. Συνδιευθύνει την ιστοσελίδα artpress-παραμεθόριες ματιές στον πολιτισμό.
 
Είναι παντρεμένος και στον ελεύθερο χρόνο του σκαρώνει παραμύθια με την κόρη του, την Ευαγγελίνα.
 
Βασίλη Καλοτάξιδο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.