Κυκλοφοριακο κομφουζιο λογω καταιγιδας

Απαρατήρητα

Απροσπέλαστο ήταν το κέντρο της Κομοτηνής το μεσημέρι της Δευτέρας, 30 Ιουλίου καθώς η μπόρα που κατά κοινή ομολογία ξεκίνησε νωρίς σε σχέση με την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, είχε ως αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό κομφούζιο.
 
Η διάρκεια αλλά και η ένταση της βροχής οδήγησε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών να κάνουν χρήση των οχημάτων τους για την «κάθοδο» στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα τη δημιουργία ουρών, την πολύωρη αναμονή για τον «απεγκλωβισμό» από την κίνηση και μεγάλη υπομονή που απαιτούσαν όλα τα προαναφερθέντα.
 

Κόρνες και φωνές φυσικά ολοκλήρωναν την εικόνα του κέντρου, καθότι υπήρχαν και οι ανυπόμονοι οδηγοί καθώς και οι πεζοί που «στέκονταν» εντυπωσιακά απροφύλακτοι απέναντι στην βροχή. Μάλλον λόγω συνήθειας πλέον μίας και οι καταιγίδες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο τούτο το καλοκαίρι.
 
Η ΕΜΥ πάντως λέει πως και η σημερινή ημέρα θα είναι ίδια, ως προς την κακοκαιρία, και σφοδρότερη σε σχέση με χθες, επομένως όσοι κινηθείτε στο κέντρο εξοπλιστείτε με υπομονή ή ομπρέλα και κλειστά παπούτσια για να μπορέσετε να κάνετε εγκαίρως τις δουλειές σας.
 
Από Τετάρτη βέβαια αναμένεται καύσωνας! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.