«Κραυγη στο παρελθον» της Ροδοπης

Η ερασιτεχνική μίνι σειρά της MAIK Productions κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου

«Σε μία περιοχή στα βουνά της Ροδόπης, οι εξαφανίσεις προσώπων, ήταν ο τρόμος των κατοίκων της περιοχής για πολλές δεκαετίες. Η πρώτη καταγραφή εξαφάνισης ήταν πριν το 1920. Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι τους αρπάζει μία μάγισσα για τις ψυχές τους».
 
Κάπως έτσι ξεκινάει το trailer της μίνι κινηματογραφικής σειράς με τίτλο «Κραυγή στο παρελθόν» της Ερασιτεχνικής Κινηματογραφικής Ομάδας “MAIK Productions” με το πρώτο εκ των δέκα συνολικά επεισοδίων να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.
 
Πρόκειται για μία παλαιότερη παραγωγή της ερασιτεχνικής ομάδας της πόλης μας, η οποία ξεκίνησε με στόχο την δημιουργία ενός παιχνιδιού για υπολογιστή με κινηματογραφημένες σκηνές. Ωστόσο όπως εξήγησε ο Μιχάλης Βαμβακάς, της MAIK Productions, ελλείψει προγραμματιστή η ιδέα δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
 
Ο ίδιος ανατρέχοντας στο αρχείο του, πήρε την απόφαση να αξιοποιήσει το υλικό, μετατρέποντάς το, σε μία μίνι σειρά η οποία εντός του Ιουλίου και του Αυγούστου θα προβάλλεται μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook αλλά και στο κανάλι της στο Youtube.
 
Πρόκειται για  μια σειρά τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν από το 2000 έως το 2005, αποκλειστικά στην Κομοτηνή, ενώ Κομοτηναίοι βρίσκονται και στους «πρωταγωνιστικούς» ρόλους.
 
Η πλοκή της σειράς, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Μιχάλης Βαμβακάς, εκτυλίσσεται γύρω από τον μύθο αυτόν της μάγισσας, ενώ «διανθίζεται» και με ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ δύο αδερφών που ερωτεύονται τον ίδιο άντρα.
 
Ο Μιχάλης Βαμβακάς δεν αποκάλυψε περισσότερα για την πλοκή της σειράς προσκαλώντας, όσους «πιστούς» να μάθουν την συνέχεια στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.