Κρατανε μανιατικο στην Ανεξαρτητη Ενωτικη Πρωτοβουλια για τα «κουσουρια»

Παρών ψήφισε η παράταξη κατά την εκλογή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου

Παρών ψήφισε η παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά την εκλογή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Πιτιακούδη, με αφορμή την αναφορά του, προεκλογικά, σε «κουσούρια» κατά την ομιλία του στη Δαδιά, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Τότε η παράταξη είχε αντιδράσει με ανακοίνωσή της, και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πιτιακούδης, συνεχίζει να είναι επιφυλακτική, σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Ηλιόπουλο.

Όπως τόνισε δικαιολογώντας την ψήφο του, δεν θέλουν να είναι αρνητικοί στην έναρξη του νέου συμβουλίου, για αυτό και το παρών. Επιφυλάσσονται όμως και περιμένουν πραγματικά να δείξει αν πρόκειται για μια κακή στιγμή, και αν θα ξεπεράσει τα ζητήματα και κολλήματα που δημιουργεί ο εκλογικός νόμος, που κάνουν τους συμβούλους άβουλα όντα, και θα υπάρξει χώρος διαβούλευσης και σύνθεσης απόψεων.

Απαντώντας ο κ. Πιτιακούδης τόνισε πως ήταν μια πολιτική ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Δαδιά, όπου μιλάνε την ίδια γλώσσα, και εκτός ομιλίας, ακούστηκε από το ακροατήριο κάτι για τον Κασσελάκη, και απάντησε πως δεν έχουν εδώ τέτοια κουσούρια, σε μια πολιτική ομιλία.

Τόνισε δε πως δεν είναι η πραγματική εικόνα αυτή στην οποία αναφέρθηκαν τα μέλη της παράταξης της αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως έχει αποδείξει στην πράξη ποιος είναι μέσα από την επαγγελματική ιατρική του ιδιότητα.

«Δεν ξεχώρισα ποτέ, ούτε θρησκευτικό, ούτε πολιτικό ούτε σεξουαλικό προσανατολισμό» σημείωσε, και ως χειρούργος ποτέ δεν ασχολήθηκε με την θρησκευτική, πολιτική ή όποια άλλη ταυτότητα όσων βρέθηκαν μπροστά του.

«Αν θέλουμε να απομονώσουμε αυτά που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της ομιλία, που δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτή, δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω και να αλλάξω κάτι στην εικόνα μου, οι επιλογές είναι δικές σας» ανέφερε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.