«Κορυφαια» και στις εξαγωγες η Ποτοποιια Οινοποιια Θρακης

Τρία νέα βραβεία πρόσθεσε στην «συλλογή» της

Τρία νέα βραβεία πρόσθεσε στην «συλλογή» της η Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης, κατακτώντας αυτή τη φορά διακρίσεις στον θεσμό των Greek Exports Awards 2023 που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της κορυφαίας για τον εξαγωγικό τομέα διοργάνωσης Greek Exports Forum σε συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με την ethosEVENTS.

Στη φετινή διοργάνωση η Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ συμμετείχε για πρώτη φορά με τρεις υποψηφιότητες, αυτές της κορυφαίας παραγωγικής εξαγωγικής επιχείρησης, του κορυφαίου εξαγώγιμου προϊόντος και της κορυφαίας εξαγώγιμης συσκευασίας.

H αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής και του κοινού μέσω της on line πλατφόρμας ανέδειξαν την Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης κορυφαία εξαγωγική επιχείρηση στην Ελλάδα, αφού αποκόμισε και στις τρεις κατηγορίες βραβείο.

Άλλωστε όπως αναφέρουν οι ίδιοι στην σχετική τους ανάρτηση «από την ίδρυσή μας, στόχος μας ήταν πάντα η βιωσιμότητα, η εφαρμογή ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια, η ικανοποίηση των πελατών και των τελικών καταναλωτών, η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών σε όλα τα επίπεδα».

Οι διακρίσεις αποτελούν όπως επισημαίνουν σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας, τονώνουν το ηθικό των εργαζομένων και αποτελούν κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.