Κομοτηναιοι σκυλοι με «πτυχιο» καλης συμπεριφορας

Συνέχεια διακρίσεων και επιτυχιών για το Doggy Park Sports Center της Κομοτηνής, το οποίο ταξίδεψε στο Βουκουρέστι στην Ρουμανία μαζί με τρία σκυλιά, ώστε δύο εξ’ αυτών να συμμετέχουν στις εξετάσεις συνοδείας (BH).
 
Συγκεκριμένα ο Ρίγκο, γερμανικό ποιμενικό με τον ιδιοκτήτη – χειριστή του τον Γιώργο Τσιλιγιάννη και ο Ταζ-Μάνια, ημίαιμο ντόπερμαν με χειριστή τον κ. Θεμιστοκλή Ορκόπουλο, πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις τους, που αφορούν εξετάσεις συνοδείας, συμπεριφορά και χαρακτήρα.
 
Πρόκειται για τα πρώτα «Κομοτηναίϊκα» σκυλάκια που πέρασαν την εξέταση επιτυχώς, που σε άλλες χώρες το εξωτερικού είναι υποχρεωτικές ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει ένα σκύλο κοινωνικοποιημένο και προσαρμοσμένο στην ζωή του, αλλά και να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο.
Συγχαρητήρια στους τετράποδους φίλους μας και φυσικά στα μέλη του Doggy Park Sports Center που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η σχέση μας με τα ζώα δεν περιορίζεται απλά στο φαγητό ή στην βόλτα. Άλλωστε τα ζώα είναι εκείνα που δεν σε αφήνουν ποτέ! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.