Κομματικοι μεν, «αριστεροι»* πρωτιστως ομως

Μπράβο στον Δημήτρη Χαρίτου που απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο, απαιτώντας από τον υπουργό αποσαφηνίσεις, το ζήτημα της διακοπής κατ’ εντολήν του των συζητήσεων για την συγχώνευση ΔΠΘ και ΤΕΙ ΑΜ-Θ.  Λόγω, λέει,  των «ανομιών» του ΔΠΘ, προϋποθέτοντας ότι όλοι οι υπηρετούντες το Δημοκρίτειο είναι διεφθαρμένοι, άποψη λίαν προσβλητική όχι μόνον για το Δημοκριτειακούς αλλά και σύμπασα την κοινωνία, που είναι περήφανη, αλλά και ευγνώμων, για την επιστημονική και κοινωνική ποιότητα ικανού αριθμού πανεπιστημιακών δασκάλων.

Μπράβο, γιατί ανησυχεί  ως θρακιώτης πάνω από όλα, παραμερίζοντας τα κομματικά προτάγματα της σιωπής και της πλήρους αποδοχής και συμμόρφωσης στην κομματική γραμμή που πάντοτε ομνύει στη σιωπή και τη συμμόρφωση.Ν.Τ.

Υ.Γ.: Μπράβο και στην κ. Ελένη Λαφτσή που πρώτη έλαβε θέση δημοσία μέσω αναρτήσεώς της στον τοίχο της στο fb για το ζήτημα της ανακοίνωσης από τον ίδιο υπουργό ίδρυσης Νομικής Σχολής στην Πάτρα!!!

* Η λέξη «αριστεροί» χρησιμοποιείται με την ιστορική έννοια του όρου, όταν αριστερός ήταν ο εσαεί επαγρυπνών πολίτης στις  πνευματικές και κοινωνικές περιπέτειες της εποχής του με κάθε κόστος, αγωνιζόμενος με όλο του το είναι για την πρόοδο και την ευημερία…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.