Κολυμβητηριο Αλεξανδρουπολης: Και το ονομα αυτου «Δημοσθενης Μιχαλεντζακης»

Απαρατήρητα

Το όνομα του Εβρίτη χρυσού Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιου πρωταθλητή, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη φέρει πλέον το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, μετά την τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.
 

Στα αποκαλυπτήρια της επιγραφής ο νεαρός πρωταθλητής καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για να συγχαρεί τον «δικό μας» Δημοσθένη, που πολλάκις μας έχει κάνει περήφανους. Θυμίζουμε πως η απόφαση της ονοματοδοσίας είχε εγκριθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, και ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στις Φέρες, τόπο γέννησης του αθλητή.
 
Παίρνοντας τον λόγο ο πρωταθλητής ευχαρίστησε με θέρμη όλο τον κόσμο, τις δημοτικές αρχές και τον προπονητή του για την αγάπη και την υποστήριξή τους. «Είναι μία σπουδαία στιγμή για την οποία λίγη αθλητές εν ζωή έχουν την τιμή» είπε εμφανώς συγκινημένος, τονίζοντας πως τέτοιες κινήσεις τον γεμίζουν δύναμη και ευθύνη και του δίνουν κουράγιο για να αγωνίζεται για τον τόπο του και τη χώρα μας.
 

Τόσο στην τελετή όσο και στον αγιασμό που προηγήθηκε παρεβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος, κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, κ. Σταύρος Σταυράκογλου καθώς και μέλη αθλητικών συλλόγων της πόλης που θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.