Κλεινουμε, και τα δημοσια, φωτα

Με την αλλαγή της ώρας χρειάζεται ρύθμιση και ο οδοφωτισμός

Μπορεί να άλλαξε η ώρα την Κυριακή και να βραδιάζει πλέον νωρίτερα του έως τώρα, λόγω θέρους, συνηθισμένου, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αναιρεί το πότε ξημερώνει.

Συμπολίτισσα μας, μας απέστειλε το πρωί της Δευτέρας την εν λόγω φωτογραφία που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί καλλιτεχνική αποτύπωση μιας όμορφης γειτονιάς της πόλης, αυτής στα πέριξ του Βυζαντινού φρουρίου, ωστόσο άλλος είναι ο σκοπός της.

Σύμφωνα λοιπόν με την συμπολίτισσά μας η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας και παρά το γεγονός ότι είχε ξημερώσει πλήρως ο οδοφωτισμός στην οδό Νικηφόρου Γρηγορά ήταν ανοιχτός.

Παράλειψη; Αλλαγή προγραμματισμού που δεν έγινε; Οι αρμόδιοι θα απαντήσουν, ωστόσο ενστερνιζόμαστε το σχόλιο της συμπολίτισσας η οποία καλοπροαίρετα θέλησε να υποδείξει το πρόβλημα ώστε να επιλυθεί. Άλλωστε όπως σημείωσε η ίδια η εξοικονόμηση ενέργειας ξεκίνησε από την δημόσια διοίκηση, της οποία όπως πολλάκις έχουμε γράψει και σε σχετικά ρεπορτάζ και με δηλώσεις των αρμοδίων, δεν της περισσεύουν, μιας και ο λογαριασμός είναι ήδη φουσκωμένος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.