Κεντρο της Κομοτηνης: Τοπος να ζεις;

Το κέντρο της πόλης μας φιγουράρει πρώτο σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα του Spitogatos Insights

Μια έκπληξη έκρυβαν τα πρόσφατα στοιχεία της πανελλαδικής έρευνας του Spitogatos Insights με τη συμμετοχή παραπάνω από 10.000 χρηστών του spitogatos.gr, που βασίζονται σε αξιολογήσεις χρηστών για διάφορες περιοχές της χώρας σε σχέση με κριτήρια που επηρεάζουν τη διαμονή σε αυτές, μιας και στις 10 περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που έχουν τις υψηλότερες αξιολογήσεις από τους χρήστες, φιγουράρει πρώτο το κέντρο της Κομοτηνής.

Ξεπερνά μάλιστα την Πόλη της Ρόδου, το κέντρο των Ιωαννίνων, το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, το κέντρο των Τρικάλων, της Λάρισας, των Χανίων, της Καλαμάτας, των Σερρών και της Βέροιας, που συμπληρώνουν αυτό το Top 10.

Δυστυχώς η εταιρεία δεν μας λέει πόσες αξιολογήσεις δόθηκαν και από πού προέρχονται, ενώ και οι αριθμοί πώλησης και ενοικίασης που παραθέτονται από αυτή, μας φαίνονται κάπως συμπιεσμένοι.

Δεν θέλουμε να γινόμαστε αρνητικοί, αλλά θα πρέπει να ομολογήσουμε πως η κοινή αίσθηση στην πόλη μας, είμαστε σίγουροι πως δεν συνάδει με την συγκεκριμένη έρευνα. Όχι πως εν γένει οι ελληνικές πόλεις είναι αστικοί παράδεισοι, αλλά και πάλι οι συγκρίσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.