Κελλυ Βρανακη: Απο το ΔΠΘ στους τηλεοπτικους δεκτες της ΕΡΤ

Η απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage»

Η Κέλλυ Βρανάκη αποτελεί μία νέα φυσιογνωμία στους τηλεοπτικούς δέκτες και ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για την χρήση της ελληνικής γλώσσας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τα ρεπορτάζ της.

Η νεαρή δημοσιογράφος αποφοίτησε το Νοέμβριο του 2015 από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς πέρασε 4 πολύ ωραία χρόνια στην Κομοτηνή. Μετά την αποφοίτηση της και έχοντας πάντα το μικρόβιο της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας, αφού ασχολήθηκε με τις σπουδές της δημοσιογραφίας, εξειδικεύτηκε πάνω στο digital marketing και τα social media. Ανέλαβε δεκάδες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας δυναμικά στην ανάπτυξή τους.

Αρχικά εμφανιζόταν κάθε Κυριακή, στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Υποφάντη, δίνοντας  συμβουλές, για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω των social media.

Από τον Ιανουάριο του 2024 είναι κεντρική παρουσιάστρια στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» ενώ στο χώρο της δημοσιογραφίας μετρά μόνο συμπάθειες. Μέσα από την εκπομπή αναδεικνύει οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά ρετρό αφιερώματα.

Πρόκειται για μια δυνατή γυναικεία προσωπικότητα, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και στις εξελίξεις της εποχής. Το σίγουρο είναι, ότι θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.