Κατι ξερει…

Απαρατήρητα

Παρόλο που η επίσκεψη των τριών βουλευτών της ΝΔ στη Ροδόπη την Παρασκευή φάνηκε πως είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα, ενόψει και της ανόδου στη ΔΕΘ του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε, αν όχι αποκαλύψεις, νύξεις και για την τοπική πολιτική σκηνή.
 
Και πρόθυμος να κάνει αυτές τις νύξεις φάνηκε να είναι ο πρώην βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος συνόδεψε τους τρεις βουλευτές, όταν βρέθηκαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, όπου βρισκόταν και η κ. Φελίνα Καζάκου, ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Παιδικών Χωριών SOS στην Κομοτηνή.
 
Ο κ. Στυλιανίδης σύστησε την κ. Καζάκου στους τρεις βουλευτές, τόσο ως πρόεδρο, όσο και ως επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, (συγκεκριμένα είπε «η υποψήφιός μας»). Μάλιστα όταν ο κ. Πλακιωτάκης ρώτησε, «και αυτή τη φορά;», εννοώντας τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Στυλιανίδης του τόνισε, (παρά το γεγονός ότι η κ. Καζάκου δεν δεσμεύτηκε και τόνισε πως επικεντρώνεται σε αυτή τη θητεία στο Δημοτικό συμβούλιο), πως ναι, και αυτή τη φορά θα είναι.
 
Τώρα, ξέρει κάτι; Είναι ευσεβής πόθος ή παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε μερικές μέρες, ή τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, μάλλον όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.