Καθυστερησεων αποτελεσματα

Ένα μόνο beach bar βρήκαν ανοιχτό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου όσοι Κομοτηναίοι αλλά και τουρίστες κατέφυγαν στις παραλίες του δήμου Κομοτηνής ώστε να βρουν “καταφύγιο” από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ένα μόλις beach bar σε όλο το μήκος της ακτής από αυτά που δημοπρατήθηκαν προ δεκαημέρου με αποτέλεσμα όσοι “την έπαθαν” την πρώτη μέρα να φτάσουν προετοιμασμένοι με τον δικό τους εξοπλισμό, ήτοι ξαπλώστρες, ομπρέλες, καφέδες και αναψυκτικά ώστε να απολαύσουν τα μπάνια τους.
 
Δεκαπέντε ημέρες από την επίσημη, ημερολογιακά έναρξη του καλοκαιριού, αποδεικνύεται περίτρανα ότι και φέτος ο “μηχανισμός” δεν λειτούργησε εγκαίρως ώστε να δοθεί η δυνατότητα τόσο στους επιχειρηματίες που επένδυσαν στις παραλίες του δήμου Κομοτηνής να δουλέψουν, προετοιμάζοντας εγκαίρως τους χώρους που πήραν, όσο και στους λουόμενους να κάνουν χρήση των ανέσεων αυτών που θα προσέφεραν.
 
Αναμενόμενο βέβαια αν σκεφτεί κανείς πως η “κίνηση” στις παραλίες του δήμου είχε ξεκινήσει πριν καν δημοπρατηθούν οι εν λόγω εκτάσεις…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.