Καθαροτερη αλλα οχι πεντακαθαρη αφησε τη Νυμφαια το πρωτο Waste Hunting της GrO2be

Απαρατήρητα

Το πρώτο “Waste Hunting” της ομάδας GrO2be  πραγματοποιήθηκε στο πρωί της Κυριακής, 16 Φεβρουαρίου και η «λεία» των φερέλπιδων «κυνηγών» ήταν μεγάλη.
Ο λόγος για την πρώτη δράση της νεοσύστατης οικολογικής ομάδας της πόλης μας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Άλσος της Νυμφαίας και αφορούσε αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της, το κυνήγι των σκουπιδιών που δυστυχώς συνεχίζουν να γεμίζουν τον πιο πράσινο πνεύμονα της πόλης μας.

69 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας, έβαλαν τα γάντια τους και γέμισαν τις σακούλες σκουπιδιών με απορρίμματα που μέχρι προχθές ρύπαιναν το Άλσος.

«Δεν πήγαν όλα τέλεια και δεν είναι πεντακάθαρο το δάσος» όπως έγραψαν και τα μέλη της ομάδας στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους, ωστόσο η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε την απαρχή μίας συνέχειας που ευελπιστούμε πως θα διακατέχεται από μαχητικότητα και συλλογικότητα για έναν καλύτερο και καθαρότερο κόσμο.

Τα μέλη της ομάδας απηύθυναν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων την Δασική Υπηρεσία που όχι απλώς συμμετείχε αλλά ανέλαβε την ενημέρωση των μικρότερων εθελοντών που έδωσαν το παρών, το Δημοκρίτειο Travel που ανέλαβε την μεταφορά όσων δεν διέθεταν μέσο από το κέντρο της Κομοτηνής, την εταιρεία Follow Green αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Δίαυλος» που επίσης έδωσε το παρών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.