Κατεβασε τον πολιτικο απο το τρακτερ

Η άνοδος του πολιτικού στο τρακτέρ αποτελεί μια παλιά παράδοση στην χώρα μας

Η άνοδος του πολιτικού στο τρακτέρ, συνοδευόμενη φυσικά και από την απαραίτητη φωτογραφία (ή πλέον και selfie) αποτελεί μια παλιά παράδοση στην χώρα μας, μιας και αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο να δείξει ότι στέκεται δίπλα στους αγρότες, στεκόμενος επάνω στα οχήματά τους.

Και ενώ κάποιοι ανεβαίνουν στο τρακτέρ για να τους ακούσουν όλοι (λέμε τώρα) στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις είδαμε πολλούς να σκαρφαλώνουν στο τιμημένο όχημα της γεωργίας, ακόμα και ανθρώπους που δεν είχαν δει ποτέ τρακτέρ από κοντά.

Φυσικά είναι ευκολότερο να ανέβεις σε ένα τρακτέρ, παρά να δώσεις πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις για ένα κλάδο, όπως ο πρωτογενή τομέας, που βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω ενός συνδυασμού στρεβλώσεων, αδιαφορίας και διαφθοράς, ανακατεμένων με ανικανότητα,  στην σημερινή κατάσταση, με θρυαλλίδα να αποτελεί η κακή πληρωμή της ΚΑΠ.

Για αυτό και θα προτείνουμε, εκτός και αν ο/η πολιτικός που ανεβαίνει στο τρακτέρ σκοπεύει να το πάρει και να οργώσει κανένα χωράφι, να κρατήσουν τα πόδια τους στην γη, και να φροντίσουν από τη θέση που τους έφερε ο λαός, για πραγματικές λύσεις, όσο μπορεί ο καθένας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.