Καταθεση στεφανων στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη για τα 95 χρονια ελευθερης Θρακης και live τελικο κυπελλου

Στο πρόγραμμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Αθήνα

Στο πλευρό της Skoda Xanthi, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πρωτεύουσα παρακολούθησε από κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο την αναμέτρηση της ομάδας της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.
 
Παρά το αρνητικό για την Skoda Xanthi αποτέλεσμα, (3-1 για τον Ολυμπιακό) ο Περιφερειάρχης στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε την ομάδα της Ξάνθης για την προσπάθειά της, όπως αντίστοιχα και οι χιλιάδες φίλαθλοι της Ξάνθης που έδωσαν επίσης το «παρών», υπογραμμίζοντας και σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Fb πως «η ομάδα στάθηκε με ισοτιμία και αξιοπρέπεια και οι φίλαθλοί μας επίσης. Νοιώσαμε περήφανοι».

Κατά τη διαμονή του όμως στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης συμμετείχε και στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα την Κυριακή για την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης, που διοργάνωσαν ο Δήμος Καλλιθέας και η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλίδης παρευρέθη στη δοξολογία που τελέσθηκε στο Ιερό Ναού του Αγίου Γεωργίου Καρύκη το πρωί της Κυριακής, όσο και στην πορεία και κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου παρών ήταν επίσης και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης.
 
Και του Χρόνου εορταστικά και καλά επίσης!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.