Καριοκα και για τους προσφυγες

9.500 επισκέπτες της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης, είχαν την ευκαιρία την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου να δοκιμάσουν κομμάτια της καριόκας που επιχείρησαν να φτιάξουν οι ζαχαροπλάστες της γειτονικής Ξάνθης.
 
Συγκεκριμένα η μεγάλη καριόκα που κατασκευάστηκε με σκοπό η Ξάνθη να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, άγγιξε τα 383 κιλά, με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνουμε όλοι να μην μείνει κανένας παραπονεμένος, καθότι έφτανε για όλους.
 
Μάλιστα πολλοί νηστεύοντες επισκέπτες της έκθεσης εξέφρασαν την επιθυμία τα δικά τους τεμάχια να προσφερθούν – εφόσον είναι δυνατόν – στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Νέα Καρβάλη, στο Γηροκομείο Ξάνθης και στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, επιθυμία η οποία έγινε αποδεκτή με χαρά από το Επιμελητήριο Ξάνθης αλλά και τις επιχειρήσεις που παρασκεύασαν την μεγάλη καριόκα.
 
Έτσι για τον λόγο αυτό χθες, Δευτέρα, η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου και αντιπροσωπεία των ζαχαροπλαστών επισκέφθηκαν τη Νέα Καρβάλη Καβάλας και διέθεσαν μερίδιο του γλυκίσματος σε όλους τους πρόσφυγες.
 
Και πάλι μπράβο…! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.