Καραλιδης, Κατσιμιγας υποψηφιοι περιφερειαρχες;

Απαρατήρητα

Στη Ροδόπη τα ενδιαφέροντα δεν προκύπτουν μόνο εκ του Δήμου Κομοτηνής με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πιθανότητα της ενότητας της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, όπως προκύπτει τουλάχιστον μέχρι τώρα και όπως την επιθυμεί ο νυν Δήμαρχος, προκύπτουν και εκ της Περιφέρειας ΑΜΘ και δη εκ της σοσιαλδημοκρατίας. 

Ο Φώτης Καραλίδης υποψήφιος περιφερειάρχης; 

Τι εννοούμε; Τη συνέντευξη με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φώτη Καραλίδη, που φιλοξενήθηκε στη γραπτή της εκδοχή στην εφημερίδα της Καβάλας «Νέα Εγνατία» και παραχωρήθηκε στο Alpha Radio 88,6, σύμφωνα με την οποία  έγινε προς τον κ. Καραλίδη, ομόφωνη πρόταση από τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του να ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου, παρότι ο ίδιος ενδιαφέρεται για το βουλευτικό αξίωμα. Ο ίδιος  ευρισκόμενος σε δίλημμα, όπως είναι και ο τίτλος της εφημερίδας, ανέφερε  ότι θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του για τις περιφερειακές εκλογές σε μία εβδομάδα από τώρα. 

Υποψήφιος και ο ροδοπίτης Κώστας Κατσιμίγας 

Από τον ίδιο ραδιοσταθμό και από την ίδια εφημερίδα προέρχεται όμως και η ιδιαίτερα  για τους ροδοπίτες ενδιαφέρουσα είδηση ότι ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ΠΑΜΘ, κ. Κώστας Κατσιμίγας δηλώνει παρών για να διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη, υπό προϋποθέσεις όμως, όπως η δημιουργία ενός ενιαίου δυνατού σχήματος που θα κατέβει για να κερδίσει τις εκλογές, καταδικάζοντας  τόσο τα μονοψήφια ποσοστά, όσο κυρίως την αντίληψη που αντιμετωπίζει την περιφέρεια ως μια «ομοσπονδία» πέντε νομαρχιών και όχι ως ένα ενιαίο πολιτικά όλον, ως ένα σύνολο.Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.