Καλυφθηκαν τα εξοδα για τη θεραπεια της μικρης Κυριακης απο την Κομοτηνη

Το ευχαριστώ του σωματείου «Παιδική Χαρά» για την άμεση ανταπόκριση

Συγκινητική και άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της μικρής Κυριακής από την Κομοτηνή, που διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στα μάτια και έπρεπε να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες.

Την εκστρατεία ευαισθητοποίησης είχε αναλάβει το φιλανθρωπικό σωματείο «Παιδική Χαρά» που ενημερώνει πως τα έξοδα για την μικρή Κυριακή έχουν πλέον καλυφθεί και δεν χρειάζεται να γίνουν άλλες καταθέσεις.

Σε σχετική του ανάρτηση το σωματείο επισημαίνει πως «ένα ταξίδι στο εξωτερικό ξεκινάει … ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα … ένα ταξίδι που θα σώσει την μικρή Κυριακή!» Παράλληλα δεν παραλείπει να στείλει τα ευχαριστώ του σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης, παραμονής και θεραπείας.

Αναφέρει συγκεκριμένα το Σωματείο:

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς τους αφανείς ήρωες που στηρίξατε και στηρίζετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με την συμβολή σας δώσατε ελπίδα στην μικρή Κυριακούλα και την οικογένεια της!

Η εκστρατεία αυτή «κλείνει» … Εμείς όμως, όπως και κάθε φορά, θα είμαστε στο πλευρό της Κυριακούλας μέχρι να γίνει τελείως!

Καλή επιτυχία γλυκούλα μας! Μια αγκαλιά και ένα φιλί από όλους μας! Είσαι δυνατή και θα τα καταφέρεις!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.