Καλπες και στην Κομοτηνη για τις εκλογες Προεδρου στην Κυπρο

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, με κάλπη να στήνεται και στην Κομοτηνή.

Στη πόλη μας θα λειτουργήσει ένα περιφερειακό κέντρο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΚΕΝΤΡΟ Λ) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής (πλατεία Γ. Βιζυηνού 1, Κομοτηνή 69100).

Οι ώρες λειτουργίας του εκλογικού κέντρου θα είναι από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Σημειώνεται, ότι ο προεδρεύων υπάλληλος κάθε εκλογικού κέντρου, μπορεί να παρατείνει τις ώρες ψηφοφορίας το αργότερο μέχρι τις 9.00 μ.μ., αν και εφόσον υπάρχει μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων έξω από το εκλογικό κέντρο, που περιμένουν να ψηφίσουν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά ο Γενικός Έφορος Εκλογής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας της Κύπρου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο και μετέφεραν τη ψήφο τους στη Κομοτηνή.

Απαραίτητο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, είναι η επίδειξη (α) ταυτότητας ή (β) εκλογικού βιβλιαρίου στο εκλογικό κέντρο.

Με ανακοίνωσή της η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Κομοτηνής (ΦΕΚΚΟΜ) καλεί την Κυπριακή Φοιτητική Κοινότητα να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.