Καλως τις δημοσκοπησεις τις ζουμπουρλουδικες

Απαρατήρητα

Όσο περνά ο καιρός τόσο κοντοζυγώνουν οι εκλογές, και όπως τα ταξιδιάρικα πουλιά φέρνουν την άνοιξη, αυτές φέρνουν και τις δημοσκοπήσεις.
 
Έτσι την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, μέσω και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έκανε δημοσκόπηση της Κάπα Research που διεξάγεται για τον Ιούνιο του 2018 και αφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Ανάμεσα στις ερωτήσεις, πέρα των τυπικών και το ερώτημα τι ψήφισαν όσοι συμμετέχουν σε αυτή, ερωτάται και τι κόμμα θα ψήφιζαν αν γινόταν εκλογές την επόμενη Κυριακή, πριν περάσουν στις αυτοδιοικητικές ερωτήσεις.
 
Έτσι ζητείται να αξιολογηθεί το έργο του σημερινού Περιφερειάρχη στις κατηγορίες  Έργα υποδομής, Φτώχεια/Στήριξη αδυνάτων, Τοπική ανάπτυξη/Στήριξη επιχειρήσεων, Διαχείριση προβλήματος απορριμμάτων, Αξιοποίηση ΕΣΠΑ, Υποστήριξη τουρισμού.
 
Ερωτάται δε αν στις επόμενες εκλογές επιθυμούν την επανεκλογή του σημερινού Περιφερειάρχη, αλλά και την άποψή τους για τον κ. Χρήστο Μέτιο, Φώτη Καραλίδη και τον Χρήστο Κιτσόπουλο, τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής.
 
Τέλος οι συμμετέχοντες ερωτώνται και ποιον προτιμούν μεταξύ του κ. Μέτιου και του κ. Καραλίδη.
 
Όπως φαίνεται άρχισαν τα όργανα. Και δεν έπιασαν και οι ζέστες… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.