Καλο το αλατι, αλλα οχι μονο απο ενα σημειο

Απαρατήρητα

Σακουλάκια με αλάτι για χρήση από τους πολίτες διέθεσε ο Δήμος Κομοτηνής, κατά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας το Σαββατοκύριακο, τα οποία βρισκόταν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και μπροστά στο Δημαρχείο.
 
Η συγκεκριμένη πρακτική είναι συνηθισμένη στη χώρα, μιας και είναι απαραίτητο για μπαλκόνια ή πεζοδρόμια, και δεν θα πρέπει να περιμένουμε από τις υπηρεσίες του Δήμου να περάσουν και να φροντίσουν να γίνονται οι ρίψεις, ιδιαίτερα με αυτή την κακοκαιρία.
 
Στην εφαρμογή όμως κάπως τα χαλάμε, μιας και για να πάρει κάποιος το αλάτι θα έπρεπε να φτάσει, υπό αντίξοες συνθήκες, στο Δημαρχείο, και μετά να επιστρέψει, δημιουργώντας το παράδοξο ότι κινδύνευες προσπαθώντας να πάρεις το αλάτι για να μην κινδυνεύεις.
 
Θα πείτε, βρίσκουμε και εμείς και γκρινιάζουμε, μιας και δεν έγινε τίποτα, αλλά σε άσχημες καιρικές συνθήκες, η μετακίνηση είναι κρίσιμη. Δεν θα ήταν καλύτερο αυτά τα σακουλάκια να είχαν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη την πόλη, τα οποία θα γνωστοποιούνταν τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Σημεία τα οποία θα είναι, από εδώ και πέρα, τα ίδια κάθε φορά, ώστε να γνωρίζει τελικά ο πολίτης πού θα πάει;
 
Είναι αλήθεια κάτι μικρό, αλλά θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.