Καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε

Απαρατήρητα

Την αναβολή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που επρόκειτο να γίνει σήμερα, Σάββατο, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ανακοίνωσε χθες η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής και η Οργανωτική Επιτροπή των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.
 
 Η καρναβαλική παρέλαση για την οποία όπως διαφάνηκε, από το ενδιαφέρον των αναγνωστών,  θα πραγματοποιηθεί κανονικά, την άλλη Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, τις ίδιες ώρες.
 
Αρκετοί ήταν εκεί που εξέφρασαν την λύπη τους δια των social media, δίχως ωστόσο αυτό να στέκεται εμπόδιο, για την συμμετοχή τους, στην παρέλαση την επόμενη Κυριακή.
 
Και επειδή σε περίπτωση που οι αρμόδιοι δεν είχαν φροντίσει για την έγκαιρη αναβολή της και την προειδοποίηση του κοινού, αν οι προβλέψεις για τα καιρικά φαινόμενα, όντως βγουν αληθινές,  και παράπονα θα υπήρχαν και γκρίνιες, στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρούμε πως ορθώς έπραξαν και μάλιστα εγκαίρως , υπό μία έννοια.
 
Άλλωστε η αποκριάτικη διάθεση, δεν θα μείνει αναλλοίωτη έως και την επόμενη εβδομάδα, καθότι οι επιλογές για τους εν δυνάμει καρναβαλιστές, αυτές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας πολλές. Για σχετικές μάλιστα προτάσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε και στον αποκριάτικο οδηγό του «ΠτΘ». Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.