Καλεσμα για συμμετοχη στο Wheeling2Ηelp vol.2 απο την Πολιτιστικη Κινηση Ν. Ροδοπης

Κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους της απευθύνει η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή για το Wheeling2Ηelp vol.2
 
Συγκεκριμένα το ΔΣ της Πολιτιστικής Κίνησης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από10.00 έως 13.00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, δίπλα στο σιντριβάνι, όπου θα δώσουν το παρών και σύλλογοι της πόλης μας που ασχολούνται με θέματα υγείας ενημερώνοντας για το αντικείμενό τους αλλά και στην κύρια δράση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 16.30 στο Πανθρακικό Στάδιο υπό τον τίτλο «Γίνε και εσύ αμαξίδιο» κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα σχηματίσουν με το σώμα τους ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
 
«Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν προσωπικά ή με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων στη δράση αυτή να το δηλώσουν στο e-mail: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 8 μ.μ., ώστε να δηλώσουμε το βράδυ της Παρασκευής τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων εκ μέρους της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης στην Επιτροπή που διοργανώνει την εκδήλωση.
 
Οι συμμετέχοντες εκ μέρους της Π.Κ.Ρ. στην εκδήλωση “Γίνε και εσύ αμαξίδιο” θα συναντηθούμε στο κιόσκι του Πανθρακικού Σταδίου στις 4 μ.μ. την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 (υπεύθυνη Δώρα Κάσσα – Παπαδοπούλου)» αναφέρει ο σύλλογος στο κάλεσμα του.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.