Καινουργια αλλα οχι πρωτοτυπη η θεματικη του Χριστουγεννιατικου Παρκου

Η παρουσία του δήμου Κομοτηνής στη Philoxenia «πρόδωσε» το περιεχόμενο

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Πέτρος Ζωγράφου, από την έκθεση Philoxenia όπου βρίσκεται εκπροσωπώντας το Δήμο Κομοτηνής, «πρόδωσε» τη φετινή θεματική του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

Σύμφωνα με τα διαφημιστικά φυλλάδια που διακινούσε ο Δήμος Κομοτηνής στην εν λόγω έκθεση η φετινή θεματική του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της Κομοτηνής θα είναι «Τα παραμύθια του κόσμου». Το πάρκο θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 9 Δεκεμβρίου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Τα παραμύθια που θα φιλοξενούνται μέσω των κατασκευών στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι: «Σκρουτζ», «Χάνσελ και Γκρέτελ», «Ο Εγωιστής Γίγαντας», «Ο παπουτσωμένος γάτος», «Ο Μικρός Πρίγκηπας», «Χάιντι, το κορίτσι των Άλπεων», «Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας».

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για καινούργια αλλά όχι και πρωτότυπη θεματική, αφού είχε φιλοξενηθεί πέρσι στο Βόλο, όπως άλλωστε και το Πάρκο του Πινόκιο.

Το ευτυχές βέβαια με αυτή την πρακτική είναι πως γνωρίζουμε από φέτος και τη θεματική  του χριστουγεννιάτικου πάρκου που θα στηθεί του χρόνου, αφού σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής φέτος ο Βόλος θα φιλοξενήσει ένα Selfie και Instagramable Christmas Park, όπου «κάθε ένα από τα πρωτότυπα, πολύχρωμα, υπερμεγέθη χριστουγεννιάτικα εκθέματα θα γίνονται κάδρο για μοναδικές φωτογραφίσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.