Καινοτομα ιδεα διαδραστικου τουριστικου περιπτερου παρουσιασε ομαδα της Πειραματικης ΣΑΕΚ Κομοτηνης

Ομάδα εκπαιδευόμενων συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Ομάδα εκπαιδευόμενων του Τμήματος Διοίκησης & Οικονομίας της Πειραματικές Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Κομοτηνής συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματικής ιδέας, που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης & Πολιτικής του ΕΑΠ, σε συνεργασία με το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διοίκηση Τουρισμού».

Η ομάδα παρουσίασε την επιχειρηματική πρότασή της με τίτλο TRIP RODOPI: Taste • Explore • Connect, μια καινοτόμα ιδέα διαδραστικού τουριστικού περιπτέρου στον άξονα Νυμφαίας-Εγνατίας.

Η πρόταση απέσπασε την πολύ ικανοποιητική βαθμολογία 79,75%, παρά το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο συμμετοχών, με τους φιναλίστ να συγκεντρώνουν ποσοστά από 88% και άνω.

Η συμμετοχή αυτή, ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, αποτελεί απόδειξη της ποιότητας της κατάρτισης, της καινοτομίας των ιδεών και της δυναμικής συνεργασίας εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών.

Η ομάδα απηύθυνε θερμές ευχαριστίες  στην Διευθύντρια της Πειραματικής ΣΑΕΚ Κομοτηνής Καζάκου Αιμιλία για τη διαρκή υποστήριξη, στις δύο ομάδες καταρτιζομένων του Τμήματος Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας, στον Εκπαιδευτή Κουρίδη Στέφανο, Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, για την ουσιαστική συμβολή στην επιχειρησιακή τεκμηρίωση της πρότασης και στον Εκπαιδευτή Κουκουρίδη Αθανάσιο, Καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την παιδαγωγική καθοδήγηση και την υποστήριξη της ομάδας σε όλα τα στάδια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.