Και τωρα πιο προσεκτικα στις ισοπεδες διαβασεις

Με την εκκίνηση των δρομολογίων των τρώνων οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί

Ξεκίνησαν λοιπόν τα επιβατικά τρένα να κυκλοφορούν στην Θράκη, και μάλιστα έχουμε δύο δρομολόγια από την Κομοτηνή στην Αλεξανδρούπολη και δυο για την επιστροφή.

Μαζί όμως με τα δρομολόγια αυτά, θα πρέπει να θυμίσουμε στους φίλους οδηγούς, ότι θα πρέπει να αρχίσουν να είναι πιο προσεκτικοί στις ισόπεδες διαβάσεις. Όχι βέβαια πως δεν έπρεπε και πριν να είναι προσεκτικοί, μιας και τα εμπορικά τρένα συνέχιζαν να κινούνται στην γραμμή, αν και η αλήθεια είναι αρκετά αραιά, όμως τώρα που η κίνηση των τρένων είναι συχνότερη, θα πρέπει και αυτοί να θυμηθούν ξανά τις συνήθειες αυτές.

Άλλωστε και στην περιοχή μας είχαμε ατυχήματα με αυτοκίνητα στις διαβάσεις αυτές, και ελπίζουμε πως δε θα δούμε τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει πως και οι διαβάσεις θα λειτουργούν κανονικά, οι μπάρες θα πέφτουν, αλλά και θα σηκώνονται αφού έχει περάσει το τρένο και δεν θα κολλούν, όπως επίσης είχε συμβεί παλιότερα, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να περάσουν, μιας και δεν ήξεραν αν έρχεται ή δεν έρχεται τρένο.

Μικρό βάσανο θα πείτε, μπροστά στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και όσο αφορά το τρένο όσο και την κίνηση των οχημάτων, όμως να θυμίσουμε πόσες φορές έχουν δοθεί προειδοποιήσεις για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή με υπερβολική ταχύτητα, αλλά τα αποτελέσματα στους δρόμους της χώρας, δείχνουν πως το μάθημα θέλει ακόμα επαναλήψεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.