Και τι θα γινει με τα κουνελια;

Απαρατήρητα

Η μητέρα των μαχών, για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση η οποία πήγαινε για άλλο νομοσχέδιο, φαίνεται πως θα δοθεί στο νέο νομοσχέδιο για τα αδέσποτα, όπως μπορούμε να δούμε και από τον πολύ μεγάλο αριθμό σχολίων που συγκεντρώνει.

Και ενώ τα άρθρα 5 και 6, τα οποία αφορούν την υποχρεωτική στείρωση και το θέμα της εκτροφής των σκύλων, έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής, με τις αναμενόμενες υπερβολές πολλές φορές, υπάρχουν κάποιοι, λίγοι είναι η αλήθεια, που σκέφτονται πέρα από τους σκύλους και τις γάτες.

Έτσι με μια πρόχειρη ανάγνωση στα άλλα άρθρα, εντοπίσαμε ερωτήματα για το θέμα της πώλησης των κατοικίδιων κουνελιών, ένα καλά δομημένο και αναλυτικό υπόμνημα για τα ωδικά και καλλωπιστικά πτηνά, και άλλες αναφορές, μιας και το νομοσχέδιο φαίνεται να καλύπτει τα υπόλοιπα ζώα στις γενικότερες αναφορές περί ζώων συντροφιάς.

Σίγουρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, και δικαίως, σε σκύλους και γάτες, αλλά δεν είναι λογικό να υπάρχει μέριμνα για τα υπόλοιπα κατοικίδια, μιας και σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν μπορούν να καλυφθούν με γενικές αναφορές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.