Και ο Αγιος φοβερα θελει

Απαρατήρητα

Εδώ και εβδομάδες, το θέμα της προκήρυξης 3Κ/2018 ταλανίζει τους εργαζόμενους καθαριότητας στους Δήμους, με την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων να έχει καθυστερήσει για περίπου ένα χρόνο, με τους συμβασιούχους να βρίσκονται σε αναμονή όλο αυτό το διάστημα.
 
Κάθε μήνας που έμπαινε έφερνε τη μετάθεση της έκδοσης στα τέλη του επόμενου μήνα, με το γαϊτανάκι αυτό να συνεχίζεται, και τον αρμόδιο Υπουργό να σημειώνει πως απέμεναν 20 θέσεις που δεν είχαν κλείσει και πως δεν ήξερε πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 
Με τις εκλογές όμως να έρχονται, και μαζί με αυτές την αναστολή της λειτουργίας του ΑΣΕΠ κατά την προεκλογική περίοδο, η ΠΟΕ ΟΤΑ μαζί με τους συμβασιούχους ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις.
 
Όμως ω του θαύματος! Με την εξαγγελία τους, όπως αναφέρει και η ΠΟΕ ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της, παρατηρήθηκε ραγδαία εξέλιξη στην πορεία της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 για τις κατηγορίες Π.Ε. και Τ.Ε. (η ευκολότερη μιας και είχε τις λιγότερες θέσεις) να γίνεται τη Δευτέρα ενώ σήμερα Τετάρτη αναμένεται η ανάρτηση των κατηγοριών Δ.Ε. και Υ.Ε.
 
Φαίνεται πως τελικά, παρά τα προβλήματα, και ο άγιος φοβέρα ήθελε, για να τρέξουν λίγο γρηγορότερα τα πράγματα και να βγουν τα αποτελέσματα. Βέβαια οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, που ανέστειλαν την κινητοποίηση την Τετάρτη, υποσχέθηκαν να επανέλθουν πιο δυναμικά την Πέμπτη αν δεν βγουν τα αποτελέσματα, οπότε περιμένουμε…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.