Ιωακειμ Ιωακειμιδης: πρωταγωνιστης σε καθε ειδους σκηνη, μικρη η μεγαλη

Στη νέα του απόπειρα στη σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου, του γνωστού στην περιοχή ως Ρεξ, ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης πρωταγωνίστησε και πάλι με το ταλέντο, και την εργατικότητά του, στο Show μιμήσεων με τίτλο «Cabaret», τα κείμενα του οποίου έγραψε, αλλά και σκηνοθέτησε  ο ίδιος.
 
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πείραμα, «παιδαγωγικό» και για τον ίδιο, καθώς οι διαφορές μιας κανονικής σκηνής από την περιορισμένης έκτασης μιας μουσικής αίθουσας έχει μεγάλη απόσταση και απαιτεί άλλες διαδικασίες, στο φωτισμό ιδιαίτερα, στα σκηνικά και εν γένει στο στήσιμό της.
 
Παρόλες αυτές τις μεγάλες διαφορές που έγιναν κατανοητές από τον 17χρονο πρωταγωνιστή από τα πρώτα λεπτά της παράστασης, και με το ντιζαβαντάζ του περιορισμένου θεατρόφιλου κοινού της Κομοτηνής, ο Ιωακείμ, για μια ακόμη φορά, απέδειξε ότι είναι γεννημένος για τη σκληρή και συνάμα απίστευτα γοητευτική ατμόσφαιρα της σκηνής.
 
Το δε ταλέντο του που πάντοτε συνοδεύεται από σκληρή δουλειά -πολύ καλά ήταν τα νέα βίντεο με τον Τραμπ και τη Χίλαρυ Κλίντον- ήρθε για μια ακόμη φορά να το επιβραβεύσει, το χειροκρότημα του κοινού και η ζεστή επαφή με τον νεαρό, ακατασίγαστης έντασης, καλλιτέχνη.
 
Μπράβο και πάλι Ιωακείμ.Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.