«Ημουν “καταζητουμενος” απο τους διαφορους μανδαρινους των Αθηνων»

Πυρά Ζαγναφέρη προς την ηγεσία της ΝΔ για την εκλογή περιφερειάρχη

Μπορεί εξερχόμενος της αίθουσας το μεσημέρι της Κυριακής αμέσως μετά τη διαδικασία εκλογής ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης να αρκέστηκε σε μια απλή αναφορά ως προς τις «εξωπεριφερειακές» παρεμβάσεις, όπως ισχυρίστηκε, που έλαβαν χώρα κατά τη διαδικασία εκλογής, σπεύδοντας αμέσως μετά να ρίξει τους τόνους ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του νέου περιφερειάρχη και διευκρινίζοντας πως όλοι μαζί θα συνεχίσουν ενωμένοι, ωστόσο επανήλθε χθες στο θέμα με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσες εκτοξεύοντας εκ νέου τα βέλη του προς την κεντρική εξουσία του κόμματος που ιδεολογικά τόσο ο ίδιος όσο και η «Περιφεριακή Αναγγένηση» πρόσκεινται.
Συγκεκριμένα ο κ. Ζαγναφέρης έγραψε στην ανάρτησή του: 

«Η απόδραση των δεκάξι 

Σαν ένας απλός πολίτης και έχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη , αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων.
 
Υπηρετώντας ιδεολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνών να σιωπήσουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου . Δυστυχώς αντιμετωπίστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθώ λες και ήμουν «καταζητούμενος» από τους διάφορους μανδαρίνους των Αθηνών που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.
 
Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι , θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας. (Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα) Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ η χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έρχεται να κυβερνήσει, τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.
 
Ευχαριστώ τους 16 που άντεξαν. Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.