Ικανοποιηση Μετιου απο τις αλλαγες στον εκλογικο νομο

Απαρατήρητα

Σε τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου και κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα συμμετείχε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος μαζί με άλλους Περιφερειάρχες, Δημάρχους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όλης της χώρας.
 
Θέμα της τηλεδιάσκεψης ο νέος εκλογικός νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τον κ. Μέτιο να εκφράζει την ικανοποίησή του για τις προτεινόμενες αλλαγές, οι οποίες όπως εκτίμησε θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα ο ίδιος είχε την ευκαιρία να διατυπώσει και ορισμένες προτάσεις του για επιμέρους ζητήματα.
 
Για να λέμε του «στραβού» το δίκιο ο Περιφερειάρχης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται από την πλευρά του ικανοποιημένος για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, μιας και το Περιφερειακό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του κάνει πολλές φορές τη ζωή δύσκολη. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε πως για τα δεινά ή και ευτράπελα (πολλές φορές) που καταγράφονται στη λειτουργία θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης και στις συνεδριάσεις των αιρετών συλλογικών οργάνων, δεν ευθύνεται μόνο ο εκλογικός νόμος αλλά και αυτοί που καλούνται να υπηρετήσουν τον θεσμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.