«Η Ζελντα εφυγε»…

… και σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια των αναγνωστών

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματος της πολυαγαπημένης Κομοτηναίας συγγραφέα Φωτεινής Ναούμ, με τον τίτλο «Η Ζέλντα έφυγε», έχει ήδη ξεκινήσει, και συγκεκριμένα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα από τις εκδόσεις Bell, απαριθμώντας 416 σελίδες, και να μας προϋπαντήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα αναζήτησης, με βασική ηρωίδα τη Ζέλντα, που «μεγάλωσε με σκοπό να γίνει μια μέρα ηρωίδα σε βιβλίο. Ίσως είναι και το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο αναγνώστης, για την ώρα».

Μία γρήγορη ματιά όμως στο οπισθόφυλλο μας πληροφορεί και για τα εξής:

«Μια ιστορία μπορεί να ειπωθεί με τρεις τρόπους. Όπως την έζησες, όπως την αφηγούνται οι άλλοι, όπως τη φαντάστηκες. Πάει καιρός που η Ζέλντα έφυγε και τον άφησε μόνο. Τώρα, ακολουθεί τα βήματά της. Θέλει να τη βρει. Πρέπει να γράψει την ιστορία της…

Ένας άβγαλτος έφηβος, ένας πρώην γιάπης, ένα τζάνκι, ένας παραβατικός, μια γυναίκα του υποκόσμου κι ένας συγγραφέας. Ανάμεσά τους μια κοπέλα που τους δένει με αόρατα νήματα. Ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί με ταλέντο στην αγάπη. Ξέρει να εθίζει τους άλλους σ’ αυτήν. Να τους κάνει συνένοχους στην πιο βαθιά της επιθυμία. “Μην ανησυχείτε με τις παύσεις μου. Πιστέψτε με. Περίμενα να μιλήσω γι’ αυτήν μια ολόκληρη ζωή”».

Η ίδια η συγγραφέας, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εκμυστηρεύτηκε στους αναγνώστες της το ευχάριστο αυτό νέο και σχολίασε σχετικά: «Μόλις ενημερώθηκα πως έφυγε για τυπογραφείο. Θα είναι κοντά μας με το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων. Το θέμα είναι πως η Ζέλντα έφυγε πια και από μένα».

Όσο συγκινημένη-ανυπόμονη είναι λοιπόν η ίδια που το έργο της είναι έτοιμο να «ανοίξει» τα φτερά του, έτσι και εμείς ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη “Ζέλντα”!

Καλοτάξιδη η πορεία της!

ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.