Η «Ξανθιωτισσα» Τσιχλα ζητα τη βοηθεια μας

Για τη φιλοξενία των αδέσποτων του καταφυγίου του Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης» το διάστημα 14 με 20 Ιανουαρίου για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασής του

Η Τσίχλα, όπως λέγεται πλέον η «Ξανθιώτισσα» σκυλίτσα που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε με κομμένο αυτί, πόδι και πολλές μαχαιριές στο σώμα της, βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «γονέα» της στη Θεσσαλονίκη.
 
Έχοντας ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και όντας πλέον μέρος της «οικογένειας» του Γιώργου Μαυρίδη και της Μόλυ, στέλνει το δικό της μήνυμα προς όσους παρακολουθούν την περιπέτειά της με στόχο να ανταποδώσει λίγη από την αγάπη και την φροντίδα που έλαβε.
 
Σύμφωνα λοιπόν με την σχετική ανακοίνωση το καταφύγιο του Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης» που αποτέλεσε και για την ίδια το πρώτο της καταφύγιο όταν βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, αναμένεται το διάστημα 14 με 20 Ιανουαρίου να πραγματοποιήσει εργασίες αποκατάστασής των χώρων του.
 
Έτσι με το μήνυμά της η Τσίχλα ζητά από όσους το επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν ολιγοήμερο καταφύγιο για το διάστημα αυτό στα φιλοξενούμενα σκυλάκια του καταφυγίου,  ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προγραμματισμένες εργασίες. Όπως αναφέρεται πρόκειται για περίπου 80 με 100 φιλοξενίες, ενώ είναι σημαντικό ο χώρος να παραμείνει όσο το δυνατόν κενός από ζώα για να μπορέσουν να γίνουν τα προβλεπόμενα.
 
Επίσης η Τσίχλα ζητά από  ξενοδοχεία ή εστιατόρια της περιοχής αν το επιθυμούν να συνδράμουν με χορηγίες, υπογραμμίζοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα της προσπάθειας.
 
«Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις εργασίες είναι ευπρόσδεκτοι» καταλήγει.
 
Τηλέφωνα συμμετοχής: 6947618817 & 6972337563

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.